АкваСорс продукти

Продукти АкваСорс онлайн магазин - kolastra.eu

AquaSource продуктите могат да се приложат в целия съпътстващ живот на човека. Те намират приложение в здравословния начин на живот, спомагат за по-доброто здравословно състояние на човека и са страхотен помощник на организма в борбата с непрекъснатите външни негативни намеси от заобикалящия ни свят.

Ако искате да поръчате от мен и да ви доставя продуктите с БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт, можете да го направите оттук:

>>> към магазина

Ако желаете да разгледате и поръчате продукти в официалния магазин на AquaSource, бихте могли да го направите оттук:

>>> към магазина на АкваСорс

AquaSource продукти – какво трябва да знаем

Много са болестите, както физически, така и психични, които съпътстват живота на човека и водят до неговата смърт. Повечето от тях обикновено започват през втората половина от живота на човека и са свързани с начина на живот и начина на хранене. Много по-нисък  е процентът на вродените  заболявания и тези, които имат начало в първата половина на живота.

Това означава, че ние можем да повлияем върху появата и развитието на дадена болест до голяма степен като живеем и се храним по определен начин. За тази цел обаче трябва да се сетим навреме за важните неща в живота, от които зависи нашето здраве. Не бива появата на заболяване да ни подсеща, че грижата и превенцията за нашето здраве е от първостепенно значение в нашия живот.

Най-важното е да осъзнаем навреме, че най-голямото ни богатство е здравето, това е нашият най-ценен капитал.

Суперхраните на Аквасорс могат да помогнат на човешкия организъм да бъде по-здрав или да преодолее дадена болест. Предимство на продуктите е липсата на странични ефекти, каквито почти винаги има от лекарствата – плод на фармацевтичната индустрия.

ВАЖНО !!!

Знаете ли, че може да купувате продуктите на АкваСорс по-евтино с 30%?

Знаете ли, че може да пазарувате за себе си, за детето си, за цялото семейство или фамилия, както дори да се обедините с приятели и да си направите една регистрация в АкваСорс?

Защо да го направите?

Защото само по този начин ще купувате продуктите по-евтино с цели 30% (това са около 30 лева спестени от цената само на една голяма коластра), а още по-хубавото е, че може да се възползвате от оферти, при които получавате продукт напълно безплатно!

>>> Прочетете тук как да си направите регистрация в АкваСорс още днес <<<

Характерно за суперхраните на Аквасорс е, че те помагат многопосочно както на човешкото тяло така и на човешкия дух. Покачвайки имунната защита на човека, те допринасят и за оздравяването на неговата психика. Не случайно синьо-зелените водорасли, есенциалните мастни киселини, коластрата както и други продукти на компанията имат положително действие върху депресията.

АкваСорс каталог

Ето тук може да отворите актуалния каталог на AquaSource и да разгледате информацията вътре в него:

>> Каталог AquaSource

Все повече лекари както и хора с други професии започват да схващат философията на безвредния начин да се поддържаме здрави, силни и с висок дух, незамърсявайки организма си с продукти на индустриалната химия и фармацевтичната индустрия, а ползвайки природата като неизчерпаем извор на енергия,  красота и здраве.

Да помним – здравето на човека зависи от няколко прости неща като редовно и правилно хранене, липса на стрес колкото е възможно в изпълнение на професионалните си  задължения, редовен сън и добри човешки взаимоотношения.

По отношение на правилното хранене и намаляване на стреса продуктите на Аквасорс имат категорично ползотврен ефект.

Ето и в какви случай може да се прилагат продуктите на АкваСорс за хранителна профилактика:

Продукти за бебета и деца

ТОП продуктите, които се препоръчват за най-малките и сладки човеци може да откриете, като кликнете на самия надпис. Уникалната комбинация от продукти включва употреба на зелена енергия + коластра + мастни киселини, за да имунната система да се пребори с вирусите. За по-големите батковци и какички, учениците и студентите, се препоръчват водорасли + коластра + мастни киселини.

Продукти за жени

Женското здраве е специфично, важно и задължително трябва да го пазим в норма. Причината е проста – всяка здрава, щастлива и доволна жена е рай за мъжа! Жените могат не само да разчитат на продукти за подсилване на имунната система, но и за специфични ситуации, като подсилване на ноктите, кожата, косата чрез Колаген, подкрепа за кости, стави и мускули чрез Флексибилити, Остео Форте, Куркума, както и могат да разчитат на специално разработени продукти като Муун Райз и Муун баланс за може би най-важната част от живота си.

Продукти за мъже

Мъжете са наистина силния пол, ако опрем до физика, но понякога това не е точно така. Хубаво е да използват водорасли, за да подкрепят мозъка си. Мака енергията ще им даде сила за повече мощ – полова и физическа, а и по всяко време могат да разчитат на Коензим Q 10, Клетъчна енергия и други специфични продукти за определена част от функционалното им тяло.

Продукти за спортисти

Подробна информация кои продукти ще послужат за подобряване на успехите ви в спорта може да откриете като кликнете на заглавието. Хората не обръщат внимание на продукти като коластра, лайтън-ъп, флексибилите, куркума, а всъщност постигането на целите с тях е по-лесно.

АкваСорс за отслабване

Няма да губим време и директно споделяме една страхотна програма за регулиране на теглото:

Примерна програма за отслабване:

1 месец: Програма “Лесно начало” с ЕМК, Колактив 3 и/или АлоеФреш – По този начин ще направите пречистване и детокс на стомашно-чревния тракт

2 месец: Ливър Кленз, ЕМК и Лайтън-ъп! – За пречистване на черния дроб и още по-добро храносмилане

3 месец: Лайтън-ъп!, водорасли АФА и Коластра – Така ще активирате обмяната на веществата в организма.

За орална хигиена

Йонната четка за зъби Соладей-еко подобрява начина на миене на зъбите, както и подкрепя устойчивостта на венците. Чрез нея ще постигнете по-голяма ефективност при качественото четкане на зъбите и ще останете доволни от резултата.

Това НЕ са лекарствени продукти! Те могат да служат за хранителна профилактика в посочените случай, но не бива да се приемат като лекуващи! При здравословен проблем винаги трябва да обсъдите с лекуващия си лекар предстоящата консумация на определен продукт, за да сте сигурни че взимате правилно решение!

Аквасорс цени на продуктите

Ето и информационен списък за всички продукти на Аквасорс:

Зелена енергия

Това е ТОП продуктът на компанията, който се харесва както от деца, така и от възрастни. Съдържа витамини от B групата и е съставен от два вида водорасли – афа + спирулина. Третия компонент е люцерната, която е изключително ценна житна култура. Използва се за засилване на имунната система, особено на деца, които са в детската градина или започват училище. Перфектно действа през по-студените дни в годината. Продава се в две разфасовки – от 60 капсули и 120 капсули.

>>> Виж тук цената на Зелена енергия АкваСорс

Коластра

Коластрата на АкваСорс е една от известните в България, защото наистина е единствено от първото доене на кравите в Нова Зеландия. Това е изключително важно, за да се добият най-силните минерали и вещества, които съдържат в себе си готовия имунитет. След това се изсушава на точната температура, за да не се увредят молекулите и така до нас достига перфектното съчетания на суха коластра, която съдържа в себе си готови антитела срещу едни от най-разпространените вируси, както и растежни фактори.

Коластрата е важна не само за децата, но и за възрастните, при които след 30-35 година започва намаляване на производството на растежните фактори в организма. Предлага се във вариант от 60 капсули и 120 капсули.

>>> Виж тук цената на Коластра АкваСорс

Афа водорасли

Синьо-зелените водорасли АФА от езерото Кламат в САЩ са едни от най-известните на пазара, тъй като са от малкото водорасли, които наистина са с високо качество и солидно съчетание на витамини и минерали, нужни на всеки организъм. 60% от съдържанието им е протеин, което не се среща в никоя друга храна, дори месото.

Те се използват за по-добра концентрация и най-вече за нервната система. Наричат се и суперхраната на 21 век. Предлагат се в опаковка от 60 капсули и 120 капсули, както и на прах, и на течност – за по-лесно хранене на бебета.

>>> Виж тук цената на Афа водорасли АкваСорс

ЕМК

В АкваСорс са разработени два вида мастни киселини от растителни източници – Комплекс есенциални мастни киселини с омега 3,6,9 и Течно злато, съдържащо в себе си омега 3,6,7,9. И двата продукта са подходящи за бебета, деца, възрастни. Спомагат за добрата работа на сърцето и изграждат есетствена бариера срещу вирусите.

>>> Виж тук цената на ЕМК АкваСорс

Бифидус

Бифидус комплекс е пробиотик, предназначен за осигуряване на оптимални количества от полезни бактерии в дебелото черво. Продуктът е с подобрена формула от края на 2019 година, когато в него са добавени червени водорасли, които естествено добавят калций за организма.

>>> Виж тук цената на Бифидус АкваСорс

Ацидофилус

Пробиотикът Лактобацилус Ацидофилус съдържа полезни бактерии, които населяват тънките черва. Той е изключително полезен за възрастни, особено в случай на и след прием на широкоспектърни антибиотици.

>>> Виж тук цената на Ацидофилус АкваСорс

Програма Лесно начало

Лесното начало е водещият продукт на АкваСорс, който може да бъде закупен с голямо намаление от всеки, който реши да се регистрира и да пазарува продуктите с отстъпка. Включва четири продукта – водорасли, храносмилателни ензими, бифидус комплекс и ацидофилус. Приема се в рамките на месец и служи за естествена детоксикация на организма.

>>> Виж тук цената на Лесно начало АкваСорс

Муун Райз

Кремът Муун Райз съдържа в себе си билки, включително див ямс, благодарение на които много жени се чувстват комфортно по време на месечните си неразположения. Това е един от най-уникалните продукти на компанията, като може да прочетете стотици положителни отзиви за него от тийнейджърки и възрастни дами.

>>> Виж тук цената на крем Муун Райз АкваСорс

Муун Баланс

Продуктът Муун Баланс е предназначен за жени, които се намират в деликатния преход в живота си. Той помага за поддържане на хормоналния баланс в организма и намаляване ефекта от менопаузата.

>>> Виж тук цената на Муун Баланс АкваСорс

Колаген плюс

Колагенът на АкваСорс е предпочитана добавка за жени и мъже. Продуктът съчетава висококачествен колаген с хиалуронова киселина, като в продукта се съдържат и водораслите афа. Това е добър метод за намаляване на бръчките, изпъване на кожата и заздравяване на ноктите и косата.

>>> Виж тук цената на Колаген АкваСорс

Куркума комплекс

Ако имате болки в мускулите и ставите имате две възможности – използвате добавка с магнезий или куркума. В случая в този продукт има куркума и комплекс от съставки, които не само съдействат при описаните болки, но благоприятстват върху целия организъм.

>>> Виж тук цената на Куркума АкваСорс

Алое Фреш

Имате ли проблеми с изхождането? Или с обработката и преминаването на храната през червата? АлоеФреш е продукт, който спомага за прочистването на долната част на храносмилателния тракт. Стотици хора споделят мнение, че им въздейства много позитивно при проблеми с редовното изхождане.

>>> Виж тук цената на АлоеФреш АкваСорс

Морска енергия

Едно перфектно съчетание най-вече за жени, но и достатъчно подходящ за мъже. В продукта Морска енергия се съчетават четири вида водорасли – афа, зелени, кафяви и червени, които осигуряват бодрост, жизненост и бърза мисъл.

>>> Виж тук цената на Морска енергия АкваСорс

Коензим Q10 + хром

Любим продукт на редица мъже, но успешно се използва и от жени. Коензим Q10 е изключително важен за организма, а в съчетание с водорасли и хром определено съдейства за правилната работа на целия организъм. Включително допринася за поддържане на нивата на глюкозата в норма.

>>> Виж тук цената на Коензим АкваСорс

Супер антиоксидант

AquaSource Супер Антиоксидант е комбинация от Pycnogenol®, патентован антиоксидантен екстракт, и уникално съчетание от билки, каротеноиди и екологично чисти Кламатски водорасли, които действат в синергия в помощ на имунната система и на възстановяването от физически стрес.

>>> Виж тук цената на Антиоксидант АкваСорс

Ливър Кленз

>>> Виж тук цената на Ливър Кленз АкваСорс

Витамин Д

>>> Виж тук цената на Органичен витамин Д АкваСорс

Храносмилателни ензими

>>> Виж тук цената на Храносмилателни ензими АкваСорс

Лайтън-Ъп

Хранителен протеин на прах AquaSource Лайтън-Ъп! е богат на натурални съставки, които осигуряват по-качествено и балансирано хранене и помагат за поддържането на здравето и енергията, каквато и програма за контрол на теглото да следваме.

>>> Виж тук цената на Лайтън Ъп АкваСорс

Флексибилити

Глюкозаминът и колагенът тип II са популярни хранителни добавки за поддържане здравето на ставите. AquaSource Флексибилити съдържа уникална комбинация от висококачествен колаген тип II, веган глюкозамин и още шест натурални съставки, предлагани в True-filled капсули.

AquaSource Флексибилити се използва както от спортисти, така и от хора на различна възраст, желаещи да подпомогнат по естествен начин здравето на своите стави. Ключов фактор е ангажираността на AquaSource в използването на висококачествени натурални съставки за своите продукти.

>>> Виж тук цената на Флексибилити АкваСорс

Супер плодова енергия с витамин Ц

AquaSource Органична Супер Плодова енергия C е една от най-добрите натурални хранителни добавки за имунната система, предлагани на пазара. Идеална е за хора с напрегнат начин на живот и за тези, които правят тежки физически упражнения. Освен отличен източник на витамин С, той е богат източник на магнезий и желязо, което го прави отличен избор за вегани и вегетарианци.

>>> Виж тук цената на Плодова енергия АкваСорс

Остео Форте

Хранителна добавка, жизненоважна за костите и ставите храна, с максимално добро усвояване. Това е Остео Форте на АкваСорс. AquaSource Остео-Форте, сертифициран вегански продукт, съдържа добре изследвани нутриенти, които в синергия спомагат за поддържанездравето на костите и ставите.

>>> Виж тук цената на Остео Форте АкваСорс

Мака енергия

AquaSource AquaSource Мака Енергия е комбинация от взаимнодопълващи се съставки с адаптогенни свойства. Това означава, че притежава способността да балансира и стабилизира системите на тялото с натурални средства. Основната съставка, корен от мака, се използва от векове за подпомагане на жизнеността, силата и издръжливостта. Особено широко се употребява за подсилване на сексуалното желание както при мъже, така и при жени.

>>> Виж тук цената на Мака АкваСорс

Комплекс Течно злато

Специална комбинация с добавен витамин D3 на растителна основа допринася за изграждането и поддържането на здрави кости и зъби и осигурява допълнителна помощ за имунната система. Това значително подобрение прави Комплекс Течно злато дори още по–универсална добавка, подходяща за почти всеки хранителен режим.

>>> Виж тук цената на Течно злато АкваСорс

Програма Ремув

AquaSource Програма Ремув е внимателно разработен 4-седмичен стъпаловиден план, предназначен да прочисти дебелото черво. След AquaSource Програма Ремув трябва да се продължи с AquaSource Програма Лесно начало. Програма Ремув отстранява както добрите, така и лошите бактерии, така че вашата чревна флора ще бъде възстановена и попълнена с Програма Лесно начало.

>>> Виж тук цената на програма Ремув АкваСорс

Комплекс Грижа за очите

Подпомага здравето на очите със синергична комбинация от доказани съставки, които не съдържат глутен, не са ГМО и са сертифицирани от The Vegan Society®. AquaSource Комплекс грижа за очите с африкански невен, астаксантин и очанка е направен от уникална формула и антиоксиданти, които поддържат зрението.

>>> Виж тук цената на Грижа за очите АкваСорс

Йонни четки за зъби

Йонната четка за зъби Soladey-eco преобразува светлинната енергия в йони, които спомагат за разграждането на зъбната плака. Не е необходима паста за зъби, тъй като активната съставка е собствената ви слюнка. Доказано е, че четката за зъби е едновременно ефективна и икономична и може да се използва навсякъде. В Япония всяка година се продават повече от 2 милиона четки за зъби Soladey-eco и над 5 милиона сменяеми глави за четките за зъби!

>>> Виж тук цената на йонни четки за зъби Soladey-Eco

>>> Виж тук цената на сменяеми глави за четки

Козметика Natural Being

Като естествено допълване към своите хранителни продукти, AquaSource предлага серията за грижа за кожата Natural Being® – ефективни и лесни за употреба натурални козметични продукти, допринасящи за по-доброто здраве и вид на кожата. Не по-маловажен е фактът, че благодарение на натуралните си съставки Natural Being® е нежна към кожата и в хармония с
нашата планета.

Серията за грижа за кожата Natural Being® включва 9 продукта, пакетирани в лесни за използване тубички, което прави възможно придържането към достъпен, лесен и ефективен режим за натурално поддържане на красотата. Всички продукти са с лека консистенция и лесно се попиват от кожата.

Natural Being® демонстрира, че да се живее в хармония с нашата планета е не само възможно, но и изключително важно, затова не са използвани силни химикали или изкуствени оцветители, а само натурални съставки, които въздействат по-меко върху кожата и са по-щадящи за околната среда. Всеки продукт съответства на етикетирането с номенклатурата INCI, сертифициран е като натурален от BDIH, има сертификат „Без жестокост“ и е халал сертифициран.

В този магазин ще откриете суперхрани и хранителни добавки на основата на водорасли, които целят да детоксикират организма ви, да му повишат имунната защита, до допринесат за енергията ви, да ви помогнат да бъдете по-здрави! Това са продукти за профилактика и по-ползотворен живот. По-добре да ги започнете на по-късен етап от живота си, отколкото никога!

В историята вече има деца, които от своето раждане приемат водорасли, както и случай на хора на над 80 години, които тепърва започват да ги употребяват и да споделят колко са изненадани от ползите им. Никога не е късно да пробвате и вие, както и да споделите мнението си 🙂

От този магазин може да поръчате всеки продукт на АкваСорс от всяка точка в България – село или град, включително в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

Често задавани въпроси

Списък с важни въпроси, които хората си задават за натуралните добавки и суперхрани на компанията AquaSource:

Какви продукти предлага АкваСорс?

Суперхрани и хранителни добавки с водорасли. Синьозелените водорасли АФА са суперхрана, която участва като съставка в някои от продуктите на АкваСорс. Това са веган, без ГМО и изцяло натурални продкути за профилактика на организма и повишаване степента на имунна защита.

Какво се препоръчва за повишаване на имунитета?

Комбинация, която е известна като „Зима без антибиотици“, се препоръчва за прием от деца и възрастни, които са податливи на чести разболявания. Тя включва три продукта на АкваСорс:

  • Зелена енергия
  • Колактив 3
  • ЕМК

Колко струват продуктите?

Има два вида цени – за крайни клиенти и за регистрирани лица в АкваСорс. Регистрираните могат да закупуват продуктите с 30% отстъпка, като до момента са се възползвали от тази възможност хиляди хора в България.

Мога ли да пазарувам с 30% отстъпка?

Да, разбира се. За повече информация, моля свържете се с мен на телефон 0877106620 или посетете страницата за регистрация в АкваСорс, от която ще научите как може да се възползвате от голямата отстъпка.

Как мога да поръчам продукти на АкваСорс?

Може да направите поръчка директно през сайта като изберете продукта или продуктите, след което ги добавите в кошницата и завършите поръчката с попълване на данните за доставка. Другият вариант е да направите поръчката по телефон 0877106620.

Колко време отнема доставката?

В 99% от случайте доставката се изпълнява в рамките на 1 работен ден. По-просто казано – днес правите поръчка и утре ще получите желаните продукти.

Shopping Cart